Paard met staart en maneneczeem

Paard met staart en maneneczeem

Via een vriendin die studeert aan de School Voor Homeopathie te Amersfoort ben ik in  contact gekomen met Nancy Groeneveld.

Ik heb 2 paarden waarvan een(merrie,23jaar) extreem veel last heeft van STAART EN MANENECZEEM . Mijn andere paard (ruin 15 jaar)heeft in lichtere mate last ervan, staart kaal geschuurd en manen beetje geschuurd. Ik ben al 4 jaar aan het proberen met alle middelen (zowel uitwendig als inwendig) die er op de markt zijn. Ik heb van alles geprobeerd, duur maar ook goedkope middelen, maar niets hielp. Twee jaar geleden heb ik haar een eczeemdeken gekocht, maar ook daar bleef ze mee schuren aan manen staart en buik. Met de deken die ze dag en nacht op had, gebruikte ik ook nog middelen voor het schuren en jeuken, dus dubbel op. Ik begon al in het voorjaar met deken en middelen, maar helaas. Ze had haar manen en staart helemaal tot wond toe open geschuurd, en onder haar buik alles open, daarnaast zat ze ook nog eens helemaal onder de bulten. Mijn ruin heeft niet zo veel last ervan als de merrie, hij heeft alleen staart en manen geschuurd, en heeft maar een paar bultjes, maar bij hem hielpen die middelen dus ook niet.

Daarbij nam mijn merrie geen rust meer voor te eten, ze bleef maar rondjes lopen, om van die kleine mugjes af te komen. Ze schuurde ook aan voerbak, deurposten en alles wat ze maar kon vinden om te schuren.

Mijn vriendin zei probeer toch eens een homeopathisch middel en zo heb ik dus contact met Nancy Groeneveld opgenomen. Na een consult met haar heb ik een middel van haar gekregen en (was begin voorjaar dit jaar) Ze staat nu ZONDER DEKEN,ZONDER MIDDELEN, te genieten van het leven….. Ze heeft weer mooie lange manen, volle staart, geen wondjes meer, ook niet onder haar buik, en ze neemt nu overal de tijd voor. Ik kan het bijna niet geloven maar het is echt zo…..Mijn ruin heeft ook nergens last meer van, bij hem zijn staart en manen ook weer heel mooibijgegroeid.

 

Mijn merrie had ook nog een ander probleem waar we met de veearts niet achter kwamen waar dat vandaan kwam. Ze kreeg opeens een aanval ,om het maar zo te noemen, waar ik niet van wist wat het was. Ook de veearts niet. Ze viel ineens om(bewusteloos)lag hevig te zweten op de grond, akelig rollen met haar ogen en sprong dan ineens in paniek op, en begon dan heel paniekerig te rennen, ze zag en hoorde niemand die haar riep of wat dan ook, we kregen haar niet rustig. Veearts spoot haar dan een kalmeringsmiddel in waar ze zo`n anderhalf tot twee uur rustig van was. Dit gebeurde om de paar weken.

 

Toen heeft Nancy mij gevraagd haar te observeren, en daar is uitgekomen dat het haar HORMONEN en HENGSTIGHEID kon zijn. Ze heeft me daar ook een middel voor gegeven en de aanvallen verminderde eigenlijk meteen, en nu heeft ze er geen last meer van. En als ze weer een aanval zou krijgen dan heb ik het middel van Nancy in huis om haar te geven. Zelfs de NARCOLEPSIE, waar ze een beetje last van had is vrijwel helemaal verdwenen. Ik heb echt weer mijn oude merrie terug, ze ziet weer heel erg goed uit (ze was van die aanvallen kilo`s afgevallen) Is weer lekker rond, en geniet weer van alles.

Ik ben dus heel blij dat ik met Nancy in contact ben gekomen, en dat Homeopathie dus echt werkt….. zowel bij MENS EN  DIER!!

Ik wil Nancy daarom ook heel hartelijk bedanken voor wat ze heeft gedaan voor mijn paarden! Nancy Bedankt!

 

Groetjes Anita