Home

Welkom op mijn website ‘Homeopathie helpt mens en dier’.

In de klassieke homeopathie staat u, uw kind of uw dier centraal omdat geen mens
of dier hetzelfde is!

Homeopathie, op u en uw klachten afgestemd.
U staat centraal in de behandeling. Aan de hand van informatie uit het consult wordt uw persoonlijk homeopathische geneesmiddel gekozen.

Waar kan homeopathie u bij helpen?
Homeopathie kan helpen bij zowel fysieke als bij mentale en emotionele klachten. De klachten kunnen recent zijn ontstaan of al langere tijd (chronisch) aanwezig zijn.

Voor wie is homeopathie geschikt?
Homeopathie is geschikt voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden en ook voor dieren. Kortom voor alle individuen.

Vergoeding van kosten
Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging, de Nederlandse vereniging van klassiek homeopaten (NVKH) en Register beroepsbeoefenaren complementaire zorg (RBCZ). De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel of alle kosten van het homeopathische consult. Dit is afhankelijk van uw verzekeringspakket en zorgverzekeraar. U heeft geen verwijsbrief van de dokter nodig.
Daarnaast ben ik ook aangesloten bij de Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren (BKHD). Voor vergoeding vanuit een zorgverzekering voor dieren raadpleeg uw polis.                                    Afbeeldingsresultaat voor logo BKHD